Start nog

vandaag!

Onze koopkracht biedt u betaalbare tarieven voor internationale verzendingen

 

De balans tussen de vraag van uw klanten, leveranciers en medewerkers kan uitdagend zijn. Wij van World Options kunnen u in ieder geval helpen met een sterke oplossing voor al uw transport -zodat u zich kan concentreren op de overige uitdagingen van uw bedrijf.

 

World Options is in staat om u grote volumekortingen aan te bieden en dit met de grootste koerierbedrijven in de wereld. Of het nu gaat over het verzenden van brieven, onderdelen of producten, wij bieden u steeds de beste prijs.

Diensten

Wat heeft World Options mijn bedrijf te bieden??

 

Het lijkt of er altijd een addertje onder het gras is bij een goedkoop aanbod, dit is absoluut niet het geval bij World Options! U hoeft niet op zoek te gaan naar een afhaalpunt, al uw pakketten worden opgehaald door de geselecteerde koerier bij u ter plaatse.

 

Hieronder vindt u nog meer voordelen bij het gebruik van World Options:

Online Multi-koerier platform

Directe prijsopvraging

Uw verzending boeken

Gratis verzendingsmateriaal

Email en SMS meldingen

Proof of Delivery

World Options- Online Multi-Courier Platform

Online Multi-koerier platform

 

World Options heeft een multikoerierplatform ontwikkelt, wat onze klanten toelaat om online pakketten te boeken ongeacht de gekozen koeriermaatschappij. En dit in alle eenvoud.

World Options - Instant Courier Quotes

Directe prijsopvraging

 

De voordelen zijn duidelijk zichtbaar. Bij het aanvragen van een prijs ontvangt u de verschillende prijzen samen met de vergelijking van de de leveringstijd van alle aangesloten koeriermaatschappijen. Wat betekent dit voor u? DE JUISTE KEUZE, of het nu draait rond kosten, veiligheid, snelheid of naam van de koeriermaatschappij - u bepaalt zelf uw selectie en voorkeur.

World Options - Courier Web Bookings

Uw verzending boeken

 

Wanneer u een keuze heeft gemaakt, laat het systeem u toe de plaats en tijd te bepalen. U ontvangt steeds een vrachtbrief die bij het pakket dient samengevoegd te worden. Uw vrachtbrief wordt eveneens digitaal verstuurt en het automatisch boekingsysteem treedt in werking.

World Options - Free Courier Shipping Stationery

Gratis verzendingsmateriaal

 

Wij stellen gratis verzendingsmateriaal ter beschikking voor het verpakken van uw pakketten en documenten. Praat hierover met uw accountmanager voor meer informatie.

World Options - Courier Email & SMS Notifications

Email en SMS meldingen

 

De juiste informatie is cruciaal om uw bedrijf effectief te runnen, daarom bieden wij leveringsmeldingen via email en per sms. We houden u ook op de hoogte van nieuwe systeemsontwikkelingen die u tijd en geld besparen. Ook bieden wij via sms de bevestiging aan van de status van uw pakketjes.

World Options - Courier Proof of Delivery

Proof of Delivery

 

U wil weten wie voor de ontvangst heeft getekend? Ons POD systeem biedt een extra garantie aan onze klanten. Dit geeft een gemoedsrust over de ontvangst van uw waardevolle zendingen.

Tarieven

Hoe liggen onze tarieven in de markt?

 

Wanneer een koeriermaatschappij u tarieven aanbiedt, houdt deze rekening met uw weekelijks gebruik. Indien u slechts enkele pakketjes per maand verstuurt ontvangt u slechts een minimale korting. Wanneer u World Options gebruikt, hebt u toegang tot de grote volume kortingen, dit omdat World Options de zendingen groepeert onder één rekening bij de koeriermaatschappijen en deze groepskorting direct doorrekent aan u de klant.

World Options grote volume zender

Korting

Groot bedrijf

Groot bedrijf met een groot aantal zendingen

Korting

Klein bedrijf

Klein bedrijf met beperkt volume

Korting

Uw bedrijf

Laten we er niet omheen draaien, wij willen zaken met u doen!

 

Nu u vertrouwt bent met ons, onze oorsprong, onze technologie, de besparingen die wij u en uw bedrijf geven, bieden wij u nog meer.

 

Wij bieden u niet enkel toegang tot goedkopere tariefpijzen maar daarnaast bieden wij u een uitstekende klantenservice aan. U zal het waarschijnlijk reeds mee gemaakt hebben, pakketjes die vast zitten bij de douane, vermist zijn of te laat toekomen…al deze opzoekingen zijn tijdsrovend,arbeidsintensief en kosten veel geld. Onze World Options klantendienst helpt u in een mum van tijd bij het oplossen van uw problemen.

 

U zal zich waarschijnlijk afvragen…

 

- Heeft mijn personeel training nodig?

- Hoeveel kost me deze dienst?

- Zal ik een lijvige overeenkomst moeten ondertekenen?

- Zal ik moeten veranderen van koeriermaatschappij?

 

Het antwoord op al deze vragen is nee. U kan ons systeem gebruiken wanneer u maar wilt. Elke dag of eens per maand. U kan ons zelfs gebruiken naast andere koeriermaatschappijen, wij hebben geen contracten, het is zeer gebruiksvriendelijk en inderdaad het is gratis.

 

© 2017. All Rights Reserved.

Terms of Service | Privacy Policy | Terms & Conditions

disclaimer: Hoewel alle moeite is gedaan om de juistheid van de informatie in al onze webpagina's te waarborgen, is de inhoud van nature onderhevig aan veranderingen alsook kunnen we niet de nauwkeurigheid of valuta garanderen.

 

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan de informatie op de site te maken zonder voorafgaande kennisgeving.